skip to Main Content
Voor meer informatie mailt u naar: [email protected]
Leren Loungebanken: Feestje Voor Het Hele Gezin

Leren loungebanken: feestje voor het hele gezin

Voordelen van een lekkere leren loungebank

Alard is natuurlijk een website voor feestartikelen. En als wij in dit blog schrijven over leren loungebanken denkt u misschien dat er bij ons een steekje los is. Maar niets is minder waar. Uit een niet-reprensentatieve – want persoonlijke – steekproef is gebleken dat we leren loungebanken kunnen toevoegen aan de categorie feestartikelen. Met een leren loungebank bouwt u gegarandeerd vrijwel elke avond een feestje in uw zithoek thuis. En dat is zelfs echt een cool feestje, want ook uw tienerkinderen komen graag op dat feestje om lekker lui weg te zakken in de kussens van zo’n heerlijke loungebank!

Waarom kiezen voor leren loungebanken?

Leren banken, en dan met name leren loungebanken, zijn op dit moment zeer in trek. Ze hebben ze een luxe en chique uitstraling die in elk interieur past. Of dat nu modern, klassiek of industrieel is. We noemen daarom 3 redenen om sowieso te kiezen voor leren loungebanken.

    1. Ze zijn duurzaam: leer is een sterk materiaal met een relatief hoge kwaliteit. Een leren loungebank kan tegen een stootje en gaat lang mee

Makkelijk in onderhoud: vlekken op een leren bank zijn vrijwel altijd makkelijker te verwijderen

  • Ideaal bij allergie├źn: heeft u last van astma of een huisstofmijt allergie? Dan is een leren bank prettig in huis dan een stoffen bank. Op een leren bank zijn eventuele haren en stof makkelijker weg te zuigen dan bij een stoffen bank

 

Waarom een feestbank?

Bovenstaande redenen zijn belangrijk hoor. Maar de allerbelangrijkste reden om te kiezen voor een leren loungebank is echter dat het een echte familiebank is. U gelooft het waarschijnlijk niet als wij zeggen dat onze kinderen zo dol zijn op deze bank dat ze er elke avond met veel plezier op plaatsnemen om er lekker op te chillen. En eventuele bier-, koffie- en andere vlekjes poetst u zeer eenvoudig af. In het gezin is de leren loungebank dus ├ęcht een feestje. Zo houdt u het gezin lekker lang bij elkaar.

Nadeel van de loungebank

Helaas heeft elk voordeel ook een nadeel: de kinderen zijn zo dol op de leren loungebank, dat u er eigenlijk zelf nooit op kunt plaatsnemen. Maar wij noemen dat bij Alard feestartikelen een bedrijfsongelukje. Daar komt u met uw gezin vast wel overheen. Dat is dus nog steeds voor iedereen eigenlijk alle reden om lerenloungebanken te kopen.

Wilt u meer handige feesttips lezen? U ziet de onderwerpen in ons blogoverzicht.

Back To Top