skip to Main Content
Voor meer informatie mailt u naar: [email protected]

Beamer huren

Voordelig een professionele beamer huren

Bent u op zoek naar een professionele beamer voor uw evenement, een presentatie of een filmvertoning? Bij Alard huurt u alleen makkelijk te installeren en te gebruiken beamers die geschikt zijn voor elke taak. Niet elke beamer is geschikt voor iedere locatie, maar afhankelijk van de locatie en tijd kunnen wij voor u de juiste beamer met de juiste specificaties aanbevelen, zodat elke presentatie haarscherp en helder kan worden gegeven. U kunt daarnaast bij ons ook vele soorten projectieschermen huren.

Welke beamer wilt u huren?

Of u nu op zoek bent naar een goedkope standaard beamer, of een professionele kwaliteit full HD beamer: bij Alard vindt u gegarandeerd de beamer die u zoekt! Naast beamers, verhuren we ook projectieschermen en toebehoren. Wilt u er een leuke show van maken? Bij de beamers verhuren wij karaokesets en geluidsinstallaties en nog veel meer voor evenementen, presentaties en partijen.

Ruime keuze aan beamers

Het ligt er natuurlijk maar helemaal aan voor welke gelegenheid u een beamer wilt huren. Daarom verhuren we diverse soorten en kwaliteiten beamers. De verschillen zitten hem vooral in de beeldkwaliteit (VGA, HD Ready, Full-HD) en de lichtopbrengst. De lichtopbrengst, uitgedrukt in ANSI lumen, bepaalt of een beamer wel of niet goed functioneert in een lichtere omgeving.

Onderstaand ziet u de soorten beamers op een rijtje

  • Short throw beamer: beamer geschikt voor een kleine ruimte. Geeft een groot en scherp beeld vanaf een korte afstand
  • Laser beamer: deze beamer projecteert met een laser, ds niet met een beamerlamp.
    Deze geeft altijd hoge beeldkwaliteit en is snel en eenvoudig te bedienen
  • Full HD beamer: met een Full HD beamer bent u verzekerd van een superscherp beeld voor privĂ©- en professioneel gebruik

Beamer met scherm huren?

Aan alleen een beamer heeft u niet veel, want op een kale muur projecteren levert geen goed beeld op. Maak uw ervaring compleet met het huren van een van onze beamerschermen. De afmetingen van onze projectieschermen lopen uiteen van 200 x 150 cm tot outdoor projectieschermen die tot 610 x 343 cm groot zijn.

Contact opnemen met Alard

Voor elk feestje, evenement, presentatie of congres kunt terecht bij Alard om een beamer te huren. Ook met een projectiescherm in diverse afmetingen. Wilt u meer informatie over een beamer huren? Stuur ons een e-mail via [email protected] en geef uw wensen voor uw evenement aan ons door. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een passend aanbod.

Back To Top