skip to Main Content
Voor meer informatie mailt u naar: [email protected]

Over Ons

Van Abraham tot feestbedrijf

We kunnen er bij Alard niets aan doen. Omdat we graag van een feestje houden, hebben we per ongeluk van onze hobby ons werk gemaakt. Dat doen we zeker niet met tegenzin. Het is bij ons altijd feest! Maar het is wel hard werken om alles voor onze groeiende groep klanten in goede banen te leiden. Omdat wij weten dat chagrijn op een feest niet thuishoort, stellen wij alles in het werk om iedereen op tijd te voorzien van alles wat hij of zij nodig heeft om een feest of evenement tot een onvergetelijk succes te maken

Een eenvoudige pop werd een bedrijf

Het is natuurlijk te mooi om waar te zijn. Wat begon met het maken van een eenvoudige Abraham pop voor een jarige oom, is nu uitgegroeid tot een bedrijf voor de verhuur in artikelen voor feesten, partijen en evenementen. De pop was een succes en is meerdere keren gebruikt in de familie en later verhuurd aan derden. Toen moest er ook een Sara komen. Die poppen werden later vervangen door opblaasbare reuzenpoppen. En om het feestje compleet te maken, deden we voor de kinderen een lollig springkussen bij. En met de nodige mond-tot-mondreclame werd een bedrijf geboren: Alard feestartikelenverhuur.

Alard heeft alles wat nodig is voor een feest

Nu verhuren we bij Alard een zeer ruim aanbod aan feestartikelen en alles wat nodig is voor het aankleden van evenementen. Zo komen klanten bij ons terecht voor het huren van diverse artikelen; van springkussen tot beamer en van aggregaat tot karaoke machine. Daarnaast verzorgen we ook alles voor het opluisteren van complete bedrijfsfeesten in de vorm van snackwagens, barbecuepakketten en zelfs de complete catering.

Alard Feest Artikelen Bedrukking
Feestje Balonnen
Back To Top