skip to Main Content
Voor meer informatie mailt u naar: [email protected]

Beeld & geluid huren

Beeld- en geluidssysteem voor elke gelegenheid

Organiseert u een feest of evenement? Dan kunt u natuurlijk niet zonder beeld & geluid.
Beeld & geluid huren doet u natuurlijk bij Alard. Wij zijn het juiste adres om een goede beeld & geluid installatie of karaoke set te huren. Bij ons huurt u diverse geluidssystemen voor vrijwel elke gelegenheid. Heeft u een gezellige karaoke set nodig om uw verjaardag op te sieren, of organiseert een een festival of dance-event en heeft u een complete PA-installatie nodig? Laat het ons weten en we bespreken met u wat de mogelijkheden zijn om beeld & geluid te huren.

De mogelijkheden voor uw feest of evenement

U kunt bij Allard al terecht voor het huren van een eenvoudige low budget geluidsset voor een klein zaaltje of café. U kunt dan sprekers aan het woord laten of achtergrondmuziek afspelen. Heeft u een complete band of professionele zangers ingehuurd? Dan heeft u ook een professionele PA nodig. Daarnaast verhuren wij ook DJ-sets, beamers, feestverlichting en monitors. Kortom: bij ons kunt u beeld, licht en geluid huren voor elke gelegenheid en in elke prijsklasse.

Ook uw monitors, schermen en beamers huren bij Alard

Beeld en geluid huren doet u natuurlijk bij voorkeur in één keer en op één adres. Wel zo handig. Bij goed geluid hoort ook een goed beeld. En een goed beeld creëert u natuurlijk met perfect licht en andere randapparatuur om een performance te laten slagen. U kunt bij ons dus ook verlichtingssets, monitors en beamers met projectiescherm huren. Of wat dacht u bijvoorbeeld van een topkwaliteit karaokeset en/of een rookmachine? U gasten gaan zich vanzelf gedragen als doorgewinterde artiesten. Voor elk budget hebben wij een passende licht-, beeld- en geluid oplossing. Gezelligheid is dan zeker gegarandeerd!

Contact opnemen met Alard

Voor elke feestje, evenement, concert of congres kunt u beeld en geluid huren bij Alard. In elke prijsklasse kunnen wij u voorzien van beeld & geluid en alle benodigde randapparatuur. Meer weten? Stuur ons dan een e-mail via [email protected] en geef uw wensen voor beeld & geluid huren aan ons door. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Back To Top