skip to Main Content
Voor meer informatie mailt u naar: [email protected]
Organiseer Een Tuinfeestje In Drie Stappen!

Organiseer een tuinfeestje in drie stappen!

Een goed thema is het halve werk

Themafeesten in de tuin zijn niet alleen een creatieve manier om een gezellige avond te hebben, maar besparen u ook een hoop werk. Op een themafeest worden elementen als decoratie, hapjes, drankjes en verlichting een koud kunstje. Geeft u een tropisch feestje? Veel kleuren en exotische planten zijn een goed begin. Liever een historisch thema? Stap terug naar het verleden met ouderwetse tuinlantaarns en veel zwart-wit contrasten. In dit artikel leest u hoe u in drie stappen een onvergetelijk tuinfeest organiseert.

1. Kies een thema

Wat een themafeest zo leuk maakt, is dat u met slechts een paar elementen een goede sfeer kunt creëren. Begin daarom met het kiezen van een thema. Zo maakt u het decoreren een stuk makkelijker voor uzelf. Bij het kiezen van kleuren geldt meestal het volgende: hoe meer, hoe beter. Wees echter niet bang voor weinig kleur. Ook kleuren als wit of zwart kunnen veel klasse en glamour uitstralen.

2. Verlichting

Gaat u voor gekleurde of sobere verlichting? Met een historisch thema is het beter om te kiezen voor een statische tuinlantaarn die een zacht, wit licht geeft. Gaat u voor een dynamischer thema? Dan kunt u overwegen om bewegend licht in te zetten, zoals lasers. Voor een meer budgetvriendelijk alternatief kunt u kerstverlichting gebruiken. Door het om bomen te wikkelen, creëert u al een sprookjesachtig effect zonder veel geld uit te geven!

3. Hapjes en drankjes

Het leukste aan een themafeest zijn de hapjes en drankjes in een bijpassend thema. U kunt dit zo groot of zo klein maken als u wilt. Ook de tafel waaruit het eten meegenomen kan worden, kunt u naar eigen wens stylen. Een mooi kleed, wat planten, borden en schaaltjes, bestek en natuurlijk ook bekers zijn onmisbare elementen.

Heeft u al eens een themafeest georganiseerd? We zijn benieuwd naar uw ideeën! Laat het ons weten via het contactformulier.

Back To Top