skip to Main Content
Voor meer informatie mailt u naar: [email protected]

Catering

Catering, barbecues, buffetten, snackwagens

Bij feesten, partijen en evenementen wordt altijd gedacht aan voldoende vertier. Maar een leuke activiteit maakt ook hongerig en dorstig. Met de juiste catering kunt u ook de inwendige mens de nodige aandacht geven. Alard kan de hapjes en drankjes op uw evenement of feest voor u verzorgen. Maar ook een complete catering service is bij ons mogelijk. Als u uw wensen aan ons doorgeeft kunnen wij voor u een catering plan op maat maken. Hieronder leest u er meer over.

Van barbecue tot complete catering service

Voor de catering op een bedrijfsfeest, de barbecue bij u in de wijk of een zakelijke bijeenkomst zijn wij uw betrouwbare partner. Voor de barbecue leveren wij bijvoorbeeld complete barbecuepakketten voor een vooraf afgesproken bedrag per persoon. Een barbecuepakket bestaat uit diverse soorten vlees, salades, sauzen en vers stokbrood met kruidenboter. Wij leveren alles inclusief borden, bestek, barbecuegerei, de barbecue en het gas.

Snackwagen op locatie

Even lekker een patatje halen tijdens of na een feest, dat wil toch bijna iedereen! Nog leuker is het als de patat vanzelf naar u toe komt. U kunt bij ons een heuse snackwagen huren die frites en snacks uitdeelt aan uw gasten. Ons standaard pakket consumpties is ruim voldoende voor elke gangbare bruiloft, verjaardag en of feest.

Buffetten: voor de gezondere trek

Kiest u voor uw feest liever voor het stillen van de gezondere trek? Wij leveren complete buffetten voor feesten en partijen. Onze buffetten bestaan uit diverse soorten vlees, vis, salades, stokbrood, gebakken aardappels of frites, warme groenten en desserts. Ook vegetarische buffetten zijn mogelijk. Borden, bestek en toebehoren zijn bij de catering inbegrepen! Informeer bij ons naar de prijs. Dat kan per seizoen verschillen.

Complete catering voor evenementen

Heeft u een groot evenement? Ook hiervoor verzorgen wij met veel plezier de complete catering. Bij de catering voor evenementen leveren wij onder andere mobiele bars, taps, snackwagens en andere voorzieningen om uw feest compleet te maken. Als u dat wilt, leveren wij ook het benodigde personeel, eventueel in het bezit van de vereiste (alcohol) diploma’s.

Huur ook uw losse cateringproducten bij Alard

U kunt bij ons dus terecht voor kleine barbecues tot tot complete catering service voor grote evenementen. Maar u kunt bij ons ook losse catering producten huren om uw privéfeest wat makkelijk voor u te maken. Zo hebben wij bijvoorbeeld warmhoudapparatuur, koelingen, koffiekannen, servies en glaswerk, thermoskannen, boilers voor warme dranken en nog veel meer.

Contact opnemen met Alard

Voor elke feestje, evenement, concert of congres kunt u bij Alard terecht voor catering in alle vormen en in elke prijsklasse. Stuur ons een e-mail via [email protected] en geef uw wensen voor catering door Alard aan ons door. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een passend aanbod.

Back To Top