skip to Main Content
Voor meer informatie mailt u naar: [email protected]

Feestpoppen huren

Abraham, Sara en andere feestpoppen huren

Wordt vader, moeder, opa of oma 50 jaar oud? Dan is het tijd voor een onvergetelijk feestje. Ze zijn immers ‘op de helft’! Het is dan dus ook tijd om feestpoppen te huren. Verras het feestvarken en zet een Sara of Abraham in de tuin en de hele buurt weet dat er iets bijzonders te vieren is! Feestpoppen huren doet u bij Alard. Bij ons kunt u ook terecht voor het huren van bijvoorbeeld een leeftijdenbord, ooievaars, baby’s, feestbogen en nog veel meer! Ook voor opblaasbare feestpoppen gaat u naar Alard. U huurt een feestpop voor minimaal drie dagen: dag 1 ophalen, dag 2 in de tuin, en terugbrengen op dag 3.

Enorme eye-catchers

Feestpoppen zijn geweldige blikvangers op een feest. Iedereen in de buurt mag weten dat er 50 jaar geleden een Abraham of Sara geboren is. Een reusachtige feestpop voor de deur zorgt dan voor veel bekijks. Iedereen weet dat iemand een memorabele leeftijd heeft bereikt, en iedereen weet dat er iets te vieren valt. U kunt natuurlijk zelf een pop in elkaar knutselen. maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met een opblaasbare feestpop bent u in één zucht klaar.

Andere speciale feestpoppen huren

Naast de veel verhuurde Sara’s en Abrahams is er ook veel vraag naar andere in het oog springende opvallende blikvangers. Zo hebben we ook de zogenaamde airdancers en skytubes in de verhuur. U kent ze waarschijnlijk wel uit de voetbalstadions of andere grote evenementen waar ze iedereen vrolijk maken. Deze feestpoppen kunt u huren voor bijvoorbeeld een braderie, bedrijfsfeest of ander groot feest. Of huur er een voor de opening van uw winkel. Deze feestpoppen kunt u ook voor een dag huren.

Opblaasbare verkeersborden met leeftijd

Bij de opblaasbare Sara en Abraham poppen komt natuurlijk eigenlijk altijd de leeftijd 50. maar u kunt deze feestpoppen ook huren bij een leeftijd van bijvoorbeeld 55, 60, 67, 70 of 80 jaar. Dan is het natuurlijk leuk om er een opblaasbaar verkeersbord bij te plaatsten met de leeftijd die u wenst. Zo’n maximumsnelheid bord van bijna 3 meter hoog kunt u huren in elke gewenste leeftijd van 0 tot 100 jaar.

Neem contact met ons op

Wilt u een of meerdere feestpoppen huren voor een bijzondere gelegenheid of evenement? Bij Alard heeft u de keuze uit een ruim aanbod. Neem gerust contact op met Alard. Stuur ons een e-mail via [email protected] en geef uw wensen voor de feestpop- of poppen ons door. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Back To Top