skip to Main Content
Voor meer informatie mailt u naar: [email protected]

Kerstpakketten hoeven niet duur te zijn

Betaalbare oplossingen voor uw kerstgeschenken

Wilt u in 2020 uw personeel graag bedanken voor hun inzet, maar heeft u niet zoveel te besteden? Geen nood! Ook met een budget kerstpakket zal uw personeel ontzettend blij zijn. Helaas is het vanwege de huidige corona maatregelen niet mogelijk om een feest te organiseren, daarom zal uw kerstpakket dit jaar nog eens extra gewaardeerd worden. Wij vertellen u in dit blog hoe u met een kleine portemonnee toch een mooi kerstpakket kunt realiseren.

Tip 1: schakel een professional in

Wie denkt dat u bij een professioneel kerstpakketten bedrijf alleen terecht kunt voor dure kerstpakketten die heeft het mis. U kunt namelijk bij een goed kerstpakketten bedrijf al terecht voor kerstpakketten vanaf 10 euro! Via internet zijn er genoeg van betaalbare kerstpakketten te vinden, waaraan u niet eens kunt zien dat deze wat minder duur zijn geweest. Bekijk de verschillende opties en kies het pakket dat het best past bij uw bedrijf en uw personeel.

Tip 2: stel uw kerstpakketten zelf samen

Bij een goede kerstpakketten specialist kunt u ook terecht wanneer u zelf een kerstpakket wilt samenstellen voor uw personeel. Op deze manier bepaalt u precies welke producten er in het kerstpakket komen, en dus ook hoeveel deze uiteindelijk gaat kosten. Bovendien kunt u uw kerstpakket op deze manier volledig afstemmen op de wensen en interesses van uw personeel!

Tip 3: bespaar op de verpakking

Tegenwoordig worden veel kerstpakketten geleverd in mooie manden, kisten of andere chique verpakkingen. Hierdoor ziet het kerstpakket er wel mooi uit, maar de meeste van deze verpakkingen belanden uiteindelijk bij de kringloop of het afval. U kunt dus een heleboel onnodige kosten besparen door te kiezen voor een eenvoudige verpakking. Zorg wel dat de doos goed gevuld is, dan wordt een pakket altijd extra gewaardeerd.

Back To Top