skip to Main Content
Voor meer informatie mailt u naar: [email protected]

Biertap en bar huren

Zonder bier natuurlijk geen feest!

Een biertap of bar huren doet u bij Alard. Bij ons kunt u terecht voor het huren van biertaps, bars, tafeltaps en evenementen bars! Een feest is natuurlijk geen feest als er geen lekker biertje is geweest. Op een goed feest of evenement mag bier eigenlijk niet ontbreken. Heeft u binnenkort een feestje of organiseert u een grote bijeenkomst of evenement? Dan is het toch geweldig om samen met wat vrienden of familie zelf biertjes te tappen achter een professionele mobiele bar. Bij Alard kunt u diverse mobiele biertaps en bars huren voor elke gelegenheid. Uiteraard leveren wij onze biertaps inclusief koolzuurcilinder. Onderstaand leest u er meer over.

Biertap en bar huren met bier naar keuze

Naast een biertap en een bar leveren wij daarbij natuurlijk ook het bier zelf. Bij een biertap leveren wij uiteraard fusten bier. Besluit u alleen een bar te huren, dan kunnen wij ook kratten bier leveren. Wij leveren van vrijwel elk gangbaar merk. Wil u een speciaal bier afnemen, informeer bij ons dan even naar de mogelijkheden. Niet elk bier is zomaar op fust of in krat te verkrijgen. En als u biertap of bar gaat huren, vergeet dan niet ook het glaswerk mee te huren!

Biertap huren voor groot of kleine feest

Voor een bescheiden feestje of een grote partij hebben we altijd een geschikte bar of biertap die u kunt huren. Heeft u een losse tafeltap (biertap op tafel) of een mobiele bar met dubbele tap nodig? U kunt bij ons diverse biertaps en bars huren, waarmee u gegarandeerd een geslaagd feest heeft. Voor grotere gelegenheden kunt u bij ons een biercarrousel of tapwagen huren. Met een biercarrousel maakt u zeker indruk op u gasten vanwege de professionele uitstraling van deze mobiele biertap annex bar. Informeer gerust naar onze aantrekkelijke prijzen voor het huren van een biertap of bar!

Biertafels en partytenten

U kunt bij ons natuurlijk altijd een biertap of bar huren. Maar heeft ook nagedacht over wat er eventueel bij kunt huren? Wat dacht van het huren van biertafels of statafels en partytenten? Ook daarvoor hebben wij alles in huis.

Contact opnemen met Alard

Voor elk feestje, evenement, concert of congres kunt terecht bij Alard om een biertap of bar te huren. Stuur ons een e-mail via [email protected] en geef uw wensen voor uw feest of evenement aan ons door. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een passend aanbod.

Back To Top