skip to Main Content
Voor meer informatie mailt u naar: [email protected]

Aggregaat huren

Voordelig een aggregaat huren

Voor uw feest, evenement of concert op locatie kunt u bij Alard een aggregaat huren. U kunt bij ons diverse benzine en diesel aggregaten huren. Dat varieert van een eenvoudige 2500 watt aggregaat tot een professionele diesel generator van 100 kVA. Neem gerust contact met ons op voor het stellen van specifieke vragen over de juiste stroomvoorziening voor uw evenement. Wij adviseren u graag over welke aggregaat u het beste kunt huren.

Goede en betrouwbare stroomvoorziening

Voor een goede en betrouwbare stroomvoorziening met een aggregaat, bent u bij ons aan het juiste adres. De aggregaten die wij verhuren zijn van zeer goede kwaliteit en zijn inzetbaar voor elk evenement of als noodstroomvoorziening. U kunt bij ons uiteraard een aggregaat huren, maar wij verhuren daarbij ook benodigdheden, zoals stroomverdelers (paddestoelen), kabels en andere randapparatuur.

Gegarandeerd stroom op elke locatie

U zet een aggregaat in op locaties (meestal buiten) waar geen stroom voorhanden is. Ook als noodstroomvoorziening komt een aggregaat natuurlijk goed van pas, zeker als er een constante gegarandeerde elektriciteitsbehoefte is. Ook kunt u een aggregaat huren dat geschikt is voor bijvoorbeeld laswerkzaamheden (lasaggregaat) of lichtmasten.

Stil aggregaat huren

Aggregaten maken geluid. Daar moet u bij het huren van een aggregaat goed op letten. Bij Alard kunt u daarom alleen ‘stille’ aggregaten huren. Deze hebben een geluiddempende kast/ombouw, zodat ze zo weinig mogelijk geluidsoverlast veroorzaken. Maar toch: denk aan de buren!

Feestje op locatie aggregaat huren

Brandstofverbruik van een aggregaat

Let bij het gebruik van een aggregaat ook op de kosten van de brandstof. Wij verhuren duurzame en zuinige aggregaten die veelal op diesel werken. Dat scheelt enorm in de brandstofkosten. Bovendien zijn dieselmotoren zeer betrouwbaar in het afgeven van de juiste stabiele spanning. Dus geen grote schommelingen in voltage of Hertz, maar een zuivere sinus. We attenderen u erop dat we bij een aggregaat huren altijd een borg vragen!

Contact opnemen met Alard

Heeft u geen stroom op locatie en wilt u een aggregaat huren voor uw feest, concert of evenement? Wij verhuren duurzame aggregaten voor elke gelegenheid. Wilt u meer informatie over een aggregaat huren? Stuur ons een e-mail via [email protected] en geef uw wensen voor uw evenement aan ons door. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een passend advies en een interessant aanbod.

Back To Top