skip to Main Content
Voor meer informatie mailt u naar: [email protected]
Kerstpakketten Voor Vrouwen

Kerstpakketten voor vrouwen

Kerstpakketten 20 euro, waar vind u die?

Wij vinden dat kerstpakketten zeker thuishoren in de categorie feesten, partijen en evenementen. Daarom dat we u hier trakteren op een gezellig blog dat in het teken staat van de Kerst voor vrouwen. En omdat veel vrouwen dol zijn op een presentje, en dus ook op het krijgen van een kerstpakket, vertellen we wat voor hen de leukste kerstpakketten tot 20 euro zijn. Gewoon omdat attent zijn en kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

Kerstpakketten op maat

Ook al gaan we tegenwoordig steeds meer naar een genderneutrale samenleving, toch verschillen mannen en vrouwen nog veel van elkaar op een aantal cruciale punten. Door te kiezen voor een kerstpakket speciaal voor vrouwen sluit u als werkgever beter aan bij de wensen van uw vrouwelijke personeel. Vrouwen hebben meestal een andere voorkeur qua kleuren, smaken en producten dan mannen.

Hoe maakt u een kerstpakket voor vrouwen?

Een kerstpakket samenstellen speciaal voor vrouwen klinkt misschien als een dure en moeilijke opgave is, maar dat valt reuze mee! Kerstpakketten voor vrouwen kunt u met praktisch elk budget samenstellen. Maar hoe pakt u dit aan? Wij zetten enkele voorbeelden op een rij van hoe u een pakket kunt aanpassen aan uw vrouwelijke personeel:

  • Kies voor een pakket met een verpakking in stijlvolle kleuren.
  • Neem producten die de sfeer in huis verhogen, zoals kaarsen, plaids of andere decoratieve elementen voor haar interieur.
  • Ga voor fijne verzorgingsproducten zodat uw werkneemster na haar werk heerlijk thuis kan ontspannen.
  • Vergeet de trends niet! Producten die aansluiten van de mode van dit moment zijn altijd erg in trek. De glamoureuze Art Deco stijl is op het moment bijvoorbeeld erg in trek!

Hoe duurder hoe beter? Nee hoor!

Kerstpakketten zijn meer dan een leuk cadeau, het is een blijk van waardering van de werkgever. Kerstpakketten zijn weer helemaal hot, zo’n 7 miljoen Nederlanders ontvingen afgelopen jaar een kerstgeschenk van hun werkgever. Na de crisis zijn de meeste bedrijven ook weer meer geld aan kerstpakketten gaan uitgeven, gemiddeld zo’n 28 euro per werknemer. U denkt nu misschien: ‘hoe duurder het kerstpakket, hoe beter’. Uit onderzoek blijkt echter dat dit niet het geval is. Waardering druk je niet namelijk uit in geld, wel in een passend geschenk voor uw personeel. Door te kiezen voor een kerstpakket speciaal voor vrouwen kunt u ook zeker kerstpakketten tot 20 euro bestellen die aansluiten bij de interesses en persoonlijke smaak van uw medewerkers.

Hoe staat u tegenover kerstpakketten? Vertel ons uw ‘kerstverhaal’ via ons contactformulier op onze website.

Back To Top