skip to Main Content
Voor meer informatie mailt u naar: [email protected]

Springkussen huren

Een springkussen is feest voor iedereen

Wilt u een springkussen huren? Bij Alard kunt u terecht voor vele soorten en maten feestelijke springkussens. U kunt bij ons een eenvoudig springkussen huren, maar u kunt ook een rodeostier, buikschuifbaan of superleuke multiplay springkussens huren. Dat kan voor één of meerdere dagen en met of zonder begeleiding. En handig om te weten: u betaalt bij ons nooit te veel!

Springkussen huren voor elk feest

Voor een eenvoudig springkussen, een geweldig multiplay springkussen of een grote buikschuifbaan bent u bij Alard aan het goede adres. Wij hebben leuke en uitdagende springkussens, luchtkussens en multiplay kussens te huur. Met een springkussen heeft u een enorme blikvanger op uw feest of evenement. En u heeft voor kinderen een trekpleister van jewelste staan. Gegarandeerd dat zij uw feestje leuk vinden! Bij sommige springkussens kunnen wij ook begeleiding leveren, zodat u zeker weet dat uw kinderen lekker veilig kunnen ravotten. Met een springkussen huren bij Alard weet u zeker dat uw feest geslaagd is!

Voor elke gelegenheid een springkussen

Bij Alard kunt u een springkussen huren met bezorging. Maar u kunt het springkussen ook bij ons ophalen. Als u het springkussen komt ophalen, krijgt u zelfs een leuke korting op de huurprijs. Een springkussen huren is denkbaar voor elk evenement. Maar u kunt ook kleiner denken: steeds vaker verhuren wij springkussens voor een kinderfeestje, bruiloft, tuinfeest of gewoon een verjaardag. Een springkussen zorgt voor een extra feestelijke dimensie, waar uw gasten nog lang over napraten.

Welk springkussen huren?

U kunt bij ons een springkussen huren in vele soorten, maten en vormen. Kies voor een klein exemplaar voor een verjaardag of een kinderfeestje. En een groot luchtkasteel past bijvoorbeeld beter bij een schoolfeest of een braderie. Wij hebben springkussens in diverse populaire dierenthema’s. U kunt daarnaast ook kiezen voor bijvoorbeeld de thema’s brandweer, voetbal en octopus.

Multiplay springkussen

Ook in ons aanbod: een Multiplay springkussen. Dit springkussen heeft meerdere speelelementen in de vorm van bijvoorbeeld een glijbaan of een plonsbad. Een Multiplay springkussen is extra leuk, omdat kinderen hierop kunnen springen, slalommen, kruipen en glijden tussen allerlei attributen door. Kortom: u kunt bij ons altijd een leuk springkussen huren dat bij uw feest past. Onze springkussens, springkastelen, luchtkussens en luchtkastelen zijn allemaal veilig en goedgekeurd door Vincotte Nederland.

Neem contact met ons op

Wilt u een springkussen huren voor uw feest of evenement? Neem dan contact op met Alard. Stuur ons een e-mail via [email protected] en geef uw wensen voor een springkussen aan ons door. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Back To Top